Elke steen een fundament voor het leven. Samen maken we toekomst. Leer ons kennen via onze vastgoedprojecten.

Wonen

Thuis is waar iedereen zichzelf is en opnieuw oplaadt voor het volgende avontuur in het leven. In onze portefeuille hebben wij huurwoningen in de stad en regio Amsterdam. Van studio’s tot high-end appartementen en traditionele gezinswoningen. Onze woningen zijn voor iedereen: van starters tot empty nesters

Werken

Wij creëren plekken waar mensen samenkomen om te werken en te ontmoeten. Met ons aanbod van kantoren en bedrijfspanden scheppen wij kansen voor anderen om de creativiteit te laten bloeien, zodat mensen kunnen ondernemen en groeien. Groot of klein, complex of flexibel. 

Winkelen & horeca

De geur van vers gebrande koffiebonen, struinen door winkelstraten, is er iets leukers dan dat? We bieden ruimten voor winkeliers en horeca om succesvol te zijn. Genesteld in broeiende plekken waar het vruchtbaar ondernemen is. Geniet van fysieke plekken om merken en producten te beleven en onderbreek met een pitstop op het terras. 

Westzijde 318 Zaandam

Zaandam

Zaanweg 84 Wormerveer

Wormerveer

Gedempte Gracht 103 Zaandam

Zaandam

De Icoon Zaandam

Zaandam

Provincialeweg 47 Zaandam

Zaandam

Gerrit Bolkade 15-17 Zaandam

Zaandam

Eerste Constantijn Huygensstraat 25-27

Amsterdam

Westzijde 17 Zaandam

Zaandam

Damstraat 11 Zaandam

Zaandam

Geldersekade 98 Amsterdam

Amsterdam

Zaandam Peldersveld

Zaandam

Stadionweg 151 Amsterdam

Amsterdam

De Mercurius Wormerveer

Wormerveer

De Industrieel Zaandam

Zaandam

Cornelis Schuytstraat 57 Amsterdam

Amsterdam

Vragen?

Heb je vastgoed dat geschikt is voor transformatie of herbestemming? Beschik je over een potentiële ontwikkellocatie? Of wil je een pand of vastgoedportefeuille verkopen? Neem contact met ons op.