Van stad tot dorp. Van werken tot wonen. Van leven tot zorgen. Wij ontwikkelen voor alle facetten van het leven.

Wij werken vanuit de visie dat vastgoed is meer dan een gebouw.

Ons doel? Prettige, mooie, duurzame leefomgevingen creëren en langdurig beheren. Onze vastgoedportefeuille optimaliseren wij door (her)ontwikkeling, beheer en renovatie, nauw afgestemd op de bewoners, gebruikers en bezoekers. Wij werken vanuit de visie dat vastgoed meer is dan een gebouw. Het is een plek waar doelen worden gerealiseerd en dromen worden waargemaakt.

“We begrijpen wat mensen belangrijk vinden.”

– Sander Ris, directeur van Vastibius

Al decennialang richten wij ons op een snelle, proactieve aanpak om oplossingen te vinden voor ieder vastgoedvraagstuk.

In een uitdagende markt zien we continu kansen en creatieve manieren om daarmee om te gaan. Of je nu op zoek bent naar een lange termijn partner in projectontwikkeling, pand of vastgoedportefeuille wilt verkopen (eventueel in een sale-leaseback constructie), Vastibius ontzorgt.

Ons netwerk is onze kracht. Doordat we constant in contact staan en goed zijn ingevoerd in de vastgoedmarkt, zijn we altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.

Daardoor weten wij keer op keer vastgoed succesvol in de markt te zetten of van de markt te halen. Dankzij ons zeer grote netwerk en jarenlange ervaring in vastgoed, zijn wij een professioneel en ervaren klankbord in alle facetten in het vastgoed.

Ja, we leggen stenen op elkaar, maar het menselijke aspect verliezen we nooit uit het oog. Juist daarin onderscheidt Vastibius zich. Wij staan naast je als partner. In projectontwikkeling, als ontwikkelaar van (huur)woningen, retail en grootschalige bedrijfsruimte, bij het verwerven van panden of gehele vastgoedportefeuilles. Wil je jouw uitdaging eens vrijblijvend aan ons voorleggen? Neem gerust contact met ons op. 

Vragen?

Heb je vastgoed dat geschikt is voor transformatie of herbestemming? Beschik je over een potentiële ontwikkellocatie? Of wil je een pand of vastgoedportefeuille verkopen? Neem contact met ons op.